Champagne is always the answer​

​Drikkevarer

Her er en seriøs sag. Hvad mere kan man sige. Med mere end 25 år erfaring i vin og specialiteter udvælger vi alle vores varer med stor omhug. Hos Gastronomer er vi drikkevarespecialister. 

Hos os finder du blandt andet: vin fra Italien og Frankrig, champagne, crémant, petnat, prosecco, spumante, rødvin, hvidvin, rosévin, syrah, pinot noir, chardonnay, nebbiollo, sangiovese og brunello. Mange af vores vine er økologiske og produceres af en dygtig vinmager, som virkelig viser, hvad deres region og drue kan. Det er den standard, vi går efter hver dag, når vi udvælger vores drikkevarer. 

​Vi sælger desuden vermouth, bitter, apéritif, grappa, pastis, dansk gin, whiskey, snaps, saft, juice, tonic og alt det, man har brug for til sin velkomstdrik, apéritif, tapas eller under hele middagen.

Øl og snaps skal man selvfølgelig også have, og her har vi udvalgt nogle af det bedste. Vores øl og snaps er økologiske og miljøvenlige fra selvstændige bryggerier, der laver fantastiske øl og fortjener at få mere anerkendelse. Sortimentet kan skifte, da vi gerne vil sælge dem alle sammen, men ikke har plads nok. En lille del af sortimentet er dog fast.

Anmeldelser fra Facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Laurence Dion

Perfect place to find delicacy products!! Great selection of
​wines, beers, cheeses and charcuterie!

Franske delikatesser

Italienske delikatesser

Danske delikatesser

​Kontakt os

Gastronomer​

​Gasværksvej 4

1650 København

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 55 44 46

E-mail: gastronomerkontakt@gmail.com

fb  instagram

Åbningstider

Mandag - fredag

10.30 - 18.30

Lørdag

10.00 - 16.00

Søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider. 

Om Gastronomer

Gastronomer på Vesterbro er en oste- og delikatessebutik.

​Vores sortiment omfatter alt fra oste, frisk pasta og charcuteri til en komplet tapasanretning.

kodbilen