​I always cook with wine, sometimes I even use it in the food.

​Kolonial

​Marmelade

Vi har fundet den bedste syltetøjsmester i Frankrig – en triple verdensmester samt fransk mester. Vi tror faktisk, at mesterskaborganisatører ikke længere gider at invitere ham, fordi han altid vinder. 

Vores syltetøjsmester sætter hele tiden nye, høje smagsstandarder – lige fra syltetøj med 100% frugt uden tilsat sukker til de traditionelle morgenmadsklassikere. 

Han har også prøvet sig med chutney og ostemarmelade, hvor standarden er lige så høj.​

​Økologiske krydderier

Når det kommer til krydderier, har vi valgt at samarbejde med Espig, der er en traditionsrig krydderihandler i Provence ved Middelhavet. 

Vi sælger derfor en lang række ægte, økologiske Provence-krydderier. De er dyrket i Provence, ikke i Kina eller Østeuropa. 

Vi sælger også en af de ældste paella-krydderiblandinger, SPIGOL, der er anerkendt i hele Sydeuropa.

​Økologiske grøntsager

Vi har længe ledt efter en samarbejdspartner, som dyrker økologiske grøntsager, og nu har vi endelig fundet Karin og Jeff. 

Det er dejligt at bruge friske grøntsager til madlavningen. Hvis de er af høj kvalitet, har fået masser af sol og ikke er blev sprøjtet med giftmiddel, smager de endnu bedre.

Det er dét, vi har fundet til jer. Vi har fundet grøntsagerne i Sydvestfrankrig, syd for Toulouse. Derfor kan vi nu byde på lokaldyrkede, økologiske grøntsager, som høstes, når de er modne, og som konserveres på glasdåser som i gamle dage.

Hverken konserveringsmidler eller tilsætningstoffer bliver brugt. Grøntsagerne høstes, sorteres og renses for jord, hvorefter de konserveres på glasdåser og syltes, som man har tradition for ude på landet. 

Vores grøntsager er klar til at blive brugt til en omgang steg, en omgang pasta, en salat eller bare varmet op for sig selv med lidt god smør eller olivenolie.

Karin og Jeff laver også økologisk tomatsauce inspireret af det italienske køkken. Vi sælger flere versioner af disse saucer, der er i topkvalitet, og som er lige til at varme op og spise sammen med flere af vores lækre specialiteter.

Når man ikke kan få fat på økologiske grøntsager, eller ikke har tid og overskud til at hente dem, så har vi den bedste løsning i samme kvalitet, der er økologiske og på dåse. Husk, at det altid er godt at have lidt backup i køkkenskabet.

​Trøfler

Billeder kommer snart.​

​KERBRIANT-fisk

​Vi er nu eneforhandler af nogle af Frankrigs bedste fiskeprodukter, nemlig KERBRIANT-fisk på konserves.

​Fisken bliver produceret i en lille virksomhed i Douarnenez, der samarbejder med lokale fiskere. De laver både friske sardiner, rilletter og diverse fiskeprodukter i højeste kvalitet. Økologisk garniture som olie, citron og "Barate"-smør følger med deres årgangssardiner.

Detaljer, bæredygtighed og kvalitet er det vigtigste. På dåsesardinerne kan du læse om årgangen, navnet på båden, sardinerne er fanget på, og hvilken havn de hører til, hvis du en dag vil besøge dem i Bretagne på den vilde franske vestkyst. 

Tørrede svampe

Vi har et stort sortiment af udvalgte svampe i høj kvalitet – lige fra morkler, Karl Johan og trøfler til kantareller og shiitake. Leder du efter Karl Johan-svampe til risotto, morkler til kalvemørbrad, kantareller til frisk pasta/ravioli eller trøfler til en sauce, så kan Gastronomer hjælpe dig.​

​Olie og eddiker

Vi har valgt at samarbejde med et gammelt olie- og eddikehus i det sydlige Bourgogne, Huilerie Beaujolaise. Her producerer de ægte koldpressede olier fra oliven og nødder som hasselnødder, mandler og argan. De laver desuden de bedste eddiker, vi har smagt indtil nu. Huilerie Beaujolaise er fast samarbejdspartner for franske Maitres restaurateurs og College culinaire de France. Oliemesteren laver fantastiske produkter, som vi præsenterer for jer her i vores butik. 

​Chips og Brødsticks

Anmeldelser fra Facebook

🟊🟊🟊🟊🟊

Laurence Dion

Perfect place to find delicacy products!! Great selection of
​wines, beers, cheeses and charcuterie!

Franske delikatesser

Italienske delikatesser

Danske delikatesser

​Kontakt os

Gastronomer​

​Gasværksvej 4

1650 København

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 55 44 46

E-mail: gastronomerkontakt@gmail.com

fb  instagram

Åbningstider

Mandag - fredag

10.30 - 18.30

Lørdag

10.00 - 16.00

Søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider. 

Om Gastronomer

Gastronomer på Vesterbro er en oste- og delikatessebutik.

​Vores sortiment omfatter alt fra oste, frisk pasta og charcuteri til en komplet tapasanretning.

kodbilen