Italiensk charcuteri, franske pølser (saucissons), landskinke fra Auvergne og danske spegepølser er alt sammen til at få fingerene i hos Gastronomer.
Hos os kan du også få en traditionel fransk terrine, en god bondepaté eller lidt rilletter fra det sydvestlige Frankrig, som kan købes og skæres på stedet. Bæredygtighed og dyrevelværd er grundstenen for vores bonders specialiteter.
Vi har de bedste specialiteter fra Frankrig, Italien og Danmark. Vi sælger nemlig den bedste danske lufttørrede skinke, Skagen Skinken fra slagter Munch, samt noget af hans smagfulde pålæg.
Kom forbi og køb Skagen Skinke, pølser, parmaskinke, prosciutto cotto, serrano, Auvergne-bondeskinke lagret i bøgeæske, saucissons, Jesus, terrine, patéer, saucisses seches, noix de jambon, coppa, bresaola, mortadelle, salami, salsiccia piccante, chorizo...
Vi arbejder med traditionelt charcuteri og samarbejder med en slagtermester, der producerer pølser. Når vi bestiller dem, er de lagret i 5 uger. Derefter sender han dem til os. Vores charcuteri-producenter samarbejder med Michelin-stjerne restauranter i Frankrig.
Vi glæder os til at præsentere vores håndskårede og fyldte saucisson fra slagtermester Fournet Fayard, der er 4. generations mester i Auvergne, en kendt charcuteri-region i Frankrig.